Høsten 2017 på Litteraturhuset i Skien er servert!

I tillegg til å være oversetter og tekstforfatter jobber jeg som daglig leder og informasjonsansvarlig i Litteraturhuset i Skien.

Dette er en spennende kombinasjon som byr på store utfordringer og fine opplevelser. Noen av opplevelsene kan du bli med på ved å delta på forfattermøter og debatter i Skien. Billetter fås kjøpt på Ibsenhuset, men her finner du også helt gratis arrangementer. Vi ses!

Lokalavisene hjelper oss med å få programmet ut til publikum. Her er jeg, Helga Lilleland og Stian Johansen fotografert av journalist Anne Lill Aas i Telemarksavisa.

 

TORSDAG 7. SEPTEMBER KL. 19

Poesi og prosa i salongen: Appelsinia-festivalkroa 2017
Opplesninger med forfatterne Aina Basso, Ruth Lillegraven og Thomas Marco Blatt. Debatt: Formidling av poesi i grunnskolen – med Anne Schäffer (samtaleleder), Ruth Lillegraven, Knut Hoem, Kristoffer Høimyhr Skaate og Aina Basso.

Gratis. Arr. er et samarbeid med Diktets Venner, Appelsinia og NFF.

 

ONSDAG 13. SEPTEMBER KL. 19

Prosalong: Selvmord i media og skjønnlitteraturen
Vi markerer Verdensdagen for selvmordsforebygging med en samtale om hvordan vi snakker om selvmord og hvordan selvmord kan forebygges. Psykologene Eivind Normann Eide og Svein Øverland i samtale med litterær agent og tidligere kultursjef i Porsgrunn kommune Gina Winje.

Gratis. Arr. er et samarbeid med Livskrisehjelpen i Skien Kirkens SOS Telemark, FRI Telemark, Norske kvinners sanitetsforening, Landsforeningen for etterlatte ved selvmord og NFF.

 

ONSDAG 27. SEPTEMBER KL. 19

Stemmer fra Telemark #5 | Kim Leine, Aina Villanger og Erik Eikehaug
Vi setter søkelyset på kritikerrost litteratur med røtter i Telemark. Forfatterne i samtale med Arne-Olav Hageberg, Anne Spånem og Helga Lilleland.

Priser: 125, –/75,–. Arr. er et samarbeid med Skien bibliotek.

 

ONSDAG 4. OKTOBER KL. 19

Vi, noen, du, man og jeg!
Et litterært fyrverkeri av en festaften av og med de prisbelønte forfatterne Beate Grimsrud (NO) og Daniel Sjölin (SE). Velkommen til en opplevelse du sent vil glemme!

Priser: 125,–/75,–

 

ONSDAG 18. OKTOBER KL. 19

PROSALONG: Hvorfor blir vi aldri ferdige med krigen?
Hvilke historier trenger vi? Hva mangler det av ennå ikke fortalte fortellinger om andre verdenskrig? Velkommen til en samtale mellom forfatterne Nina Drolsum Krogvold og Jorunn Sem Fure, ledet av Guri Hjeltnes.

Gratis. Arr. er et samarbeid med NFF.

 

ONSDAG 1. NOVEMBER KL. 19

UBALANSE – litteratur om de nære ting |Helga Flatland og Cecilie Enger
Velkommen til en kveld som virkelig tar pulsen på den norske bokhøsten! Både Flatland og Enger er aktuelle med nye romaner høsten 2017, hos oss intervjues de av Helle Riis og Helga Lilleland.

Priser: 175,–/95,–

 

ONSDAG 15. NOVEMBER KL. 19

Kjøtt og blod til fremmedkrigerne | Demian Vitanza, Erlend Ofte Arntsen og Peder Kjøs
Møt forfatterne bak dokumentarisk litteratur bøker som gir ny innsikt som er viktig for å forstå årsaken til at norsk ungdom ender opp som terrorkrigere. Demian Vitanza og Erlend Ofte Arntsen i samtale med Peder Kjøs.

Priser: 150,–/75,–

 

ONSDAG 22. NOVEMBER KL. 19

Kunsten å leve inderlig: 30 ÅR MED HJORTH
Kaja Scherven Mollerin utgir samtaleboken Vigdis del for del om og med Vigdis Hjorth denne høsten. Møt de to i samtale hos oss, og få et unikt innblikk i en av våre mest anerkjente samtidsforfatteres liv og forfatterskap.

Priser: 175,–/95,–

 

ONSDAG 29. NOVEMBER KL. 19

En kveld med Tore Renberg!
Renberg utgir bok 3 i Teksas-serien og ny cd denne høsten og tar med seg hele sitt kunstneriske virke til Skien. Møt fortelleren, musikeren, sangeren og scenekunstneren sammen med gitaristen Alexander Flotve.

Priser: 200,–/100,–

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s